Servicii și soluții pentru afaceri

Hamilton Business Center se întinde pe o suprafață totală de 48.716 mp și constă în 8 clădiri realizate într-o concepție unitară. Fiecare clădire dispune de:

hbc-logo-mic Zona destinată pentru birouri și spațiu expozitional, formată din parter (294,94 mp) și etaj (276,41 mp);

hbc-logo-mic Hală de depozitare și spațiu pentru prestări servicii (1.178,52 mp), cu o înălțime maximă de 6,4 m la cornișă și 9,45 m la coamă.

Aceste compartimentări sunt de tip ușor (rigips cu strat fonoabsorbant), ele putând fi modificate în funcție de destinația viitoare sau de cerințele afacerii dumneavoastră.

Planul general de amplasament poate fi descărcat aici.

Echiparea cu utilități a Centrului de Afaceri:

hbc-logo-mic Acces auto: se realizează printr-un drum care permite accesul oricărui tip de mijloc de transport auto. De asemenea, oferim locuri de parcare în incinta Centrului de Afaceri.

hbc-logo-mic Alimentarea cu energie electrică: printr-o rețea de alimentare de medie tensiune.

hbc-logo-mic Alimentarea cu apă, pentru necesități de tip menajer: printr-o rețea de distribuție alimentată din uzina de apa tratată a orașului.

hbc-logo-mic Încălzirea spațiilor interioare cu funcțiuni administrative: prin racordarea la rețeaua de alimentare cu gaz metan existentă în zonă.

hbc-logo-mic Colectarea și evacuarea apelor uzate de tip menajer (canalizarea menajeră): printr-un colector principal ce deversează în rețeaua municipală, prin intermediul unei stații de pompare din cartierul Bora.

hbc-logo-mic Evacuarea apelor pluviale de pe platformele amenajate în incintă: apele de natură pluvială sunt dirijate gravitațional către un bazin de retenție, în partea de nord-est a amplasamentului, de unde descarcă către emisarul natural (râul Ialomița).

hbc-logo-mic Colectarea deșeurilor solide de tip menajer și comercial: incinta este prevăzută cu o platforma de colectare și andocare a ambalajelor comerciale, iar deșeurile menajere sunt colectate în europubele.

Ce activități puteți desfășura în cadrul Centrului de Afaceri?

Hamilton Business Center este un centru de afaceri multifuncțional care poate găzdui activități de: producție, logistică și depozitare, afaceri și prestări servicii (financiar-bancare, consultanță, proiectare, cercetare-dezvoltare, activități de administrare a afacerilor, servicii de alimentație publică etc.).

De ce să alegeți Hamilton Business Center?

hbc-logo-mic Amplasare strategică și infrastructură bine dezvoltată

Hamilton Business Center se află la 2 km de Slobozia, la 115 km de București și la 135 km de Constanța.
Infrastructura de transport este bine dezvoltată și vă oferă acces rapid la căile de comunicație:

 

  • rutiere: la DN 21 și autostrada A2 (15 km până la nodul rutier Drajna);
  • feroviare: calea ferată Slobozia – Ciulnița oferă acces facil la terminalele de containere din portul Constanța.
  • vamale: Vama Slobozia – oferă acces rapid la punctele vamale;

 

 

hbc-logo-mic Forța de muncă la prețuri competitive

Orașul Slobozia și localitățile din împrejurimi vă oferă resurse umane calificate și necalificate, la prețuri competitive pe piața muncii.

hbc-logo-mic Centru de Afaceri multifuncțional

În cadrul Centrului de Afaceri puteți desfășura o gamă largă de activități: producție, logistică și depozitare, afaceri și prestări servicii (financiar-bancare, consultanță, proiectare, cercetare-dezvoltare, activități de administrare a afacerilor, servicii de alimentație publică etc).
Putem compartimenta spațiul disponibil conform nevoilor companiei dumneavoastră.

hbc-logo-mic Vă sprijinim cu soluții eficiente, gândite pe termen lung

 

  • Vă punem la dispoziție, la cerere, săli de conferințe și training, spații expoziționale.
  • Centrul de Afaceri asigură racordarea la rețeaua de energie electrică de medie tensiune și gaze naturale, conexiune la internet de mare viteză (broadband).
  • Avem respect pentru mediu și dorim să oferim un exemplu de bună practică ecologică în regiune, implementând un sistem de colectare selectivă a deșeurilor.
  • Asigurăm reducerea costurilor cu utilitățile printr-un sistem eficient de izolație termică, folosind materiale de calitate superioară și asigurarea încălzirii apei calde prin panouri solare.

 

 

Suntem deschiși și la alte soluții, care vă vor ajuta să vă desfășurați mai bine activitatea în cadrul Hamilton Business Center. Scrieți-ne sugestiile dumneavoastră!